МИЛЛИЙ АХБОРОТ ХАВФСИЗЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ МАЪНАВИЙ ҲАЁТНИНГ ДОЛЗАРБ ВАЗИФАСИ - Музаффаров, Самандар (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Миллий маънавият тарғиботида оммавий ахборот воситаларининг ўрни катта. Айниқса, бугунги техника асрида ҳар куни, ҳар дақиқада радио, телевидение, интернет сайтлари орқали дунёдаги барча янгиликлардан воқиф булиб турибмиз. Хохлаймизми, йўқми, оммавий ахборот воситалари ёрдамида тарқатилаётган турли бузғунчи ғояларга ҳам дуч келиб турибмиз. Бузғунчи кучлар ўз ғоя, мафкураларини ҳар кун ва ҳар дақиқада оммавий ахборот воситаларидан тарқатмокдаларки, мамлакатимизнинг энг чекка кишлоғига ҳам у бемалол етиб бормоқда