ЎҚИТУВЧИ ВА ТАЪЛИМ ҲАҚИДАГИ ЎЙЛАР: Каримова З.О, Оканов С - Зулфия, Каримова (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Ушбу мақолада муаллифлар ўқитувчининг ўрни аҳамиятини, ижодкор ўқитувчи шахсига қўйиладиган талаблар, жамиятда ўқитувчиларга тўғри муносабатни шакллантириш, таълимдаги муаммолар ва ўқитувчи ўз касбига муносиб эканлиги ҳақида очиб беришга ҳаракат қилганлар.