Формирование интереса к русской литературе через призму художественных текстов - karimova, zulfiya (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2024)
Ushbu maqolada o quvchilarning rus adabiyotiga bo lgan qiziqishini uyg otish jarayonida badiiy matnning ahamiyati, o qituvchilarga adabiyot darslarida badiiy matnlardan samarali foydalanishga yordam beradigan usul va yondashuvlar ko rib chiqiladi. Turli strategiyalar taklif etiladi, jumladan, interfaol formatlarni birlashtirish, jumladan, guruh muhokamalari, ijodiy topshiriqlar va o quvchilarning o quv jarayonida faol ishtirokini ta minlovchi loyihalar.