Пути повышения эффективности проведения занятий физической воспитаниею с учащимся в школе: Пути повышения эффективности проведения занятий физической воспитаниею с учащимся в школе - alibekov, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
ushbu maqolada jismonan baquvvat, sog‘lom, irodali va ruhan tetik farzandlarni kamolga yetkazishda jismoniy tarbiya fanining ahamiyati, maktabda o’quvchilar bilan olib boriladigan jismoniy tarbiya darslari hamda ularni samaradorligini oshirish usullari va vositalari to’g’risida yozilgan.