15-16 YOSHLI O’QUVCHILARNING JISMONIY TAYYORGARLIGINI SHAKLLANTIRISHDA FUTBOL MASHG’ULOTLARINING O’RNI VA AHAMIYATI: 15-16 YOSHLI O’QUVCHILARNING JISMONIY TAYYORGARLIGINI SHAKLLANTIRISHDA FUTBOL MASHG’ULOTLARINING O’RNI VA AHAMIYATI - nurillayev, inom (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ushbu maqolada 15-16 yoshli o’quvchilarning jismoniy tayyorgarligini shakllantirishda futbol mashg’ulotlarining o’rni va ahamiyati, mashg’ulotlarni tashkil qilish haqida fikrlar bildirilgan.