БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ МАЪНАВИЙ-АХЛОҚИЙ ТАРБИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Abdukarimov, Nurmaxan (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Мазкур мақолада Олий ўқув юртлари жисмоний маданият дарсларининг аудиториядан ташқари машқулотларида талабалар маънавий-ахлоқий тарбиясини ташкил қилиш тўқрисида фикр юритилган.