ФИЗИЧЕСКАЯ ПОДГОТОВКА СТУДЕНТОВ НОВЫЕ ТЕХНОЛОГИИ: TALABALARDA JISMONIY SIFATLARNI TARBIYALASHNING YANGI TEXNOLOGIYALARI - fayzullayev, maqsud (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqola jismoniy sifatlarni tarbiyalashning yangi texnologiyalari,muallif tomonidan zamonaviy komponentlikni rivojlantirishning samarali va ilg`or usullari yoritib berilgan.