Бўлажак мутахассисларни тайёрлашнинг ахборотли таъминоти тизимини ишлаб чиқиш : Бўлажак мутахассисларни тайёрлашнинг ахборотли таъминоти тизимини ишлаб чиқиш - muqimov, marif; dots. O.E.Muqimov., M.I.Nurmatova JDPU talaba, (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Мазкур мақолада бўлажак мураббий – ўқитувчиларни касбий фаолиятга тайёрлашнинг ахборотли таъминоти тизимини ишлаб чиқиш масаласи ечими ёритилади.