Миллий қадриятларнинг болалар спортини ривожлантиришдаги аҳамияти: Миллий қадриятларнинг болалар спортини ривожлантиришдаги аҳамияти - muqimov, marif; O.Sayfullayev JDPU talaba (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Ушбу мақолада болалар спортини ривожлантиришда миллий спорт турлари хусусан миллий қадриятларнинг аҳамияти ёритиб берилган.