MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA: MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA - Hasanov, anvar; Qaynarova M.A. (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida o‘tkaziladigan jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarida qo‘llaniladigan ta’lim metodlari,bolalarni harakat ko‘nikmalari, malakalari va jismoniy mashqlar haqidagi bilimlari yoritib berilgan.