Yosh valebolchilarda yonlanma harakatlanish teskorligi va to’p uzatish aniqligini shakillantirish - samariddinov, mexriddin (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ushbu maqola yosh valebolchilarda yonlanma harakatlanish teskorligi va to’p uzatishini aniqligini shakillantirishga qaratilgan