ФАКТОРЫ ПОВЫШЕНИЯ ВЗРЫВНОЙ СИЛЫ В ВИДАХ БОРЬБЫ: КУРАШ ТУРЛАРИДА ПОРТЛОВЧАН КУЧНИ ОШИРИШ ОМИЛЛАРИ - abdullayev, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ушбу мақолада курашчиларимизнинг амалий дарсларда ҳамда машғулот жараёнида куч сифатларини, портловчи кучини махсус машқлар орқали ошириш муҳим аҳамияти келтирилган . Портловчи кучни оширишга мулжалланган ускуна (СПРОК) тузилиши ва вазифаси келтирилган. Утказилган тажриба синов натижалари тахлил килинган. Синов натижалари асослаб келтирилган