МИЛЛИЙ СПОРТ ТУРЛАРИ БЎЙИЧА БЎЛАЖАК МУТАХАССИСЛАРНИ ТАЙЁРЛАШНИНГ АХБОРОТЛИ-УСЛУБИЙ АСОСЛАРИ - Muqimov, Olim (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Мазкур мақолада олимпия захиралари коллежлари миллий спорт турлари бўйича бўлажак мутахассислар тайёрлашнинг ахборотли-услубий асослари ёритилган.