ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ДАРСЛАРИДА ИНТЕРФАОЛ МЕТОДЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Muqimov, Ma’ruf (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Ушбу мақолада умумтаълим муассасалари жисмоний маданият дарсларида интерфаол методлардан фойдаланишнинг аҳамияти ёритилган.