VOLEYBOLCHILARNI MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIK ORQALI TEXNIK-TAKTIK HARAKATLARINI TAKOMILLASHTIRISH USULLARI: VOLEYBOLCHILARNI MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIK ORQALI TEXNIK-TAKTIK HARAKATLARINI TAKOMILLASHTIRISH USULLARI - namazov, zafar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Voleybolchilarning texnik-taktik harakatlari va bajarilayotgan usullarning qanday aniq va maksimal tezlikda bajarilishi kerakligi haqida yetarlicha ma’lumotlar maqolada berilgan. Usullarning qanday darajada aniqlik bilan bajaralishi va uning bosqichma bosqich amalga oshirilish tartibi keltirilgan.