EPITET OKSYUMORON - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Ayovsiz qoralov, fosh etish kuchiga ega boʻlgan "mazlumkush" epiteti avtorning obʼyektga nis-batan keskin pozitsiyasini juda ravshan ifodalaydi