Maktabgacha yoshdagi bolalarga aqliy tarbiya berishning o’ziga xos xususiyatlari: Maktabgacha yoshdagi bolalarga aqliy tarbiya berishning o’ziga xos xususiyatlari - Xamzayeva, Nafisa (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
В статье представлена ​​информация об особенностях психического воспитания детей дошкольного возраста.