*O`yinlar yordamida maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tili o`rgatish - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tili mashg`ulotlarini ularning yosh xususiyatlari va bilim darajasini inobatga olgan holda o`yinlar yordamida o`tkazish usullari yoritilgan.