GRAMMATIK O’RGANISH METODLARI GRAMMATIK O’RGANISH METODLARI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ingliz tiliga o’rgatishda grammatik ko’nikmalarni shakllantirishda qo’llaniladigan metodikalar haqida fikr yuritilgan.