INGILIZ TILINI OʻRGANISHIDA IJODIY VAZIFALARNING AHAMIYATI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Bu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar ingiliz tilini oʻrganishda ijodiy vazifalarning ahamiyati haqida soʻz yuritilgan va maktabgacha taʼlim yoshidagi bolalarga turli xil ijodiy oʻyinlardan foydalanish orqali bolalarning ziyrakligini, tezkorligini oshirish hamda yangi soʻzlarni esda saqlab qolish haqida fikr yuritiladi