MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA IQTISODIY TARBIYA BERISH ORQALI TEJAMKORLIK TUSHUNCHALARINI SHAKLLANTIRISH - xamidovag, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada, iqtisodiyot tushunchasi, tarbiyachilarning bolalarda tejamkorlik sifatlarini shakllantirishi, bolalarni oilada tejamkorlikka o’rgatish, har bir guruhda iqtisodiy tushunchalarni tarbiyachi tomonidan berilishi haqida fikrlar bildirilgan.