VOLEYBOL O'QITUVCHISINING KO'NIKMALARI VA USLUBI: VOLEYBOL O'QITUVCHISINING KO'NIKMALARI VA USLUBI - Ochilov, Navro'zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Hozirgi paytda murabbiy shaxsiga birlamchi e'tibor qaratilishi lozim, chunki murabbiy sportchini tayyorlashda asosiy shaxsdir. Biz ushbu maqolada murabbiy - o'qituvchi tomonidan professional majburiyatlarini bajarishi haqida ma'lumot berib o'tamiz. Bundan tashqari, ushbu maqolada murabbiy yetarli tajriba va bilimga ega bo'lishining tamoyillarini izohlashga ham e'tibor qaratilgan.