МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАР УЧУН S МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАР УЧУН SMART ТЕХНОЛОГИЯСИ АСОСИДА ЭЛЕКТРОН РЕСУРСЛАР ЯРАТИШГА ҚЎЙИЛУВЧИ ЛИНГВИСТИК ТАЛАБЛАР - Ochilov, Navro'zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада мактабгача ёшдаги болалар билан ўқув тарбиявий фаолиятни ташкил этишда АКТ дан фойдаланишга қўйилувчи талаблар ва SMART технологияси ҳақида маълумотлар келтирил- ган. Хусусан, SMART технологиясининг моҳияти ва таърифлари ҳамда улардан мактабгача таълимда фойдаланишнинг аҳамияти келтириб ўтилди.