UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA MAKTABGACHA TA’LIMNING TUTGAN O’RNI - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim tizimida maktabgacha ta’lim ta’limning tutgan o’rni xaqida ma’lumotlar bayon qilingan.