OLIY TA’LIMDA KREDIT-MODUL TIZIMINING AMALIY JARAYONLARI VA MOHIYATI. - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Kredit-modul tizimi, bu — taʼlimni tashkil etish jarayoni boʻlib, oʻqitishning modul texnologiyalari jamlamasi va kredit oʻlchovi asosida baholash modeli hisoblanadi. Uni bir butunlikda olib borish serqirra hamda murakkab tizimli jarayondir.