KELAJAK AVLODNI SHAKLLANTIRISHGA JISMONIY TARBIYA VA SPORTNING AHAMIYATI - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Mazkur maqola kelajak avlodni shakllantirishda jismoniy tarbiya ahloqiy fazilatlari, estitik histuyg’ularini har tomonlama rivojlantirishga qaratilgan.