O'zbekistonning yangi ijtimoiy muhitida zamonaviy maktbgacha ta’limni boshqarishning umumiy tamoyillari - Akmalova, Mohinur (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada zamonaviy maktabgacha ta’limni boshqarishning umumiy tamoiyillari bayon etilgan.