MAKTABGACHA TA’LIM MUTAXASSISLARINI TAYYORLASHDA MILLIY VA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR: MAKTABGACHA TA’LIM MUTAXASSISLARINI TAYYORLASHDA MILLIY VA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Xaydarov, Baxtiyor (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Har bir mamlakatning iqtisodiy qudrati, ijtimoiy-ma’naviy hayot darajasining yuksalishi ta’lim tizimining raqobatbardoshligi, ilm-fan taraqqiyoti bilan belgilanadi.