NUTQ O‘STIRISH MASHG‘ULOTLARIDA BOLALARNI MANTIQIY FIKRLASHGA O‘RGATISH MAZMUNI: NUTQ O‘STIRISH MASHG‘ULOTLARIDA BOLALARNI MANTIQIY FIKRLASHGA O‘RGATISH MAZMUNI - Meliboyev, Anvar (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
O‘zbekiston Respublikasi o‘z mustaqilligini yil sayin barqarorlashtirib borar ekan, uning istiqboli bugungi avlodninig har tomonlama bilimdon, ma’naviy va jismoniy jihatdan barkamol insonlar bo‘lib yetishishlariga bog‘liqdir.