BO`LAJAK BOSHLANG`ICH SINF O`QITUVCHILARINING METODIK KOMPITENTLIGINI SHAKLLANTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Annotatsiya: metodik kompitentlik tushunchasi fan nuqtai nazaridan dolzarb muammo hisoblanadi. Ushbu maqolada metodik kompitentlik, uning tarkibiy qismlari, metodik kompitentsiyaning vazifalari va boshlang`ich sinf o`qituvchilarida ushbu kompitentsiyani qanday shakllantirish mumkinlig haqida so`z yuritilgan.