UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA MAKTABGACHA TA’LIMNING TUTGAN O’RNI: UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA MAKTABGACHA TA’LIMNING TUTGAN O’RNI - Turayeva, Gulbaxor (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
В статье представлена ​​информация о роли дошкольного образования в системе непрерывного образования.