TILSHUNOSLIK MUAMMOLARINI OʻRGANISH - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Tilshunoslik, grammatika, lingvistika, ichki tuzilishi, strukturaviy tilshunoslik, qiyosiy-tarixiy tilshunoslik, xususiy tilshunoslik, umumiy tilshunoslik, leksikografiya, etnolingvistika, psixolingvistika, sotsiolingvistika, fonetika, fonologiya, so’z yasalishi, so’z birikmasi, morfologiya.