TILNING FONOLOGIK NAZARIYASI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Fonologik nazariyalar haqida tushuncha.Tilning fonologik va morfologik xususiyatlari.Tilshunos olimlarning fonologik nazariya haqidagi fikrlari.