O’yinlar yordamida ingliz tilini maktabgacha yoshdagi bolalarga o’rgatish: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingiliz tilini o‘rgatish usullari yozilgan bo‘lib hozirda ingliz tili dunyo tili bo‘lib bormoqda shuning uchun ingliz tili ta‘limini maktabgacha ya‘ni bog‘cha yoshidan boshlash kerak maqola shu haqida ma‘lumotlar bilan boyitilgan. - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
This article describes the methods of teaching English to children of preschool age, and now English is becoming a world language, so English education should be started from preschool age, the article is enriched with information about this.