MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O‘RGATISHNING ZAMONAVIY USULLARI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o‘rgatishning zamonaviy usullari ko‘rsatib o‘tilgan bo‘lib, hozirgi dunyo tili ingiliz tili bo‘lib bormoqda, shu bois uni maktabgacha yoshidan boshlash kerak maqola shu haqida ma’lumot beradi