MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA USLUBIY ISH MAZMUNI VA MOHIYATI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maktabgacha ta’lim tashkilotida uslubiy ish - bu har bir pedagog va butun jamoaning malakasi va kasbiy mahoratini har tomonlama oshirish, ijodiy salohiyatini rivojlantirish, ta’lim jarayoni sifatini oshirishga qaratilgan fan yutuqlari va ilg‘or pedagogik tajribaga asoslangan o‘zaro bog‘liq chora-tadbirlarning yaxlit tizimidir.