BOLALARNI TASVIRIY FAOLIYATIDA NO’ANANAVIY RASM CHIZISH TEXNIKASI YORDAMIDA IJODIY TASAVVURNI RIVOJLANTIRISH. - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada bolalarni tasviriy faoliyatida no’ananaviy rasm chizish texnikasi yordamida ijodiy tasavvurni rivojlantirish haqida fikr yuritilgan