Maktabgacha yoshdagi bolalar hayotini shakllantirishning nazariy va pedagogik asoslari. - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar hayotini shakllantirishning nazariy asoslari xaqidagi ma’lumotlar bayon qilingan.