MEHNAT FAOLIYATI JARAYONIDA BOLALARNI AQLIY TARBIYALASH - Norquziyeva, Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Aqliy faoliyat diqqatning har doim ma’lum maqsadga qaratilgan bo’lishini talab etadi. Ushbu maqolada mehnat faoliyati jarayonida bolalarni aqliy tarbiyalash xaqida so’z borgan.