БАРКАМОЛ ШАХСНИ ТАРБИЯЛАШДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТНИ ЎРНИ - Shomirzayeva, Nasiba (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Аннотатсия: Олий таълим муассасаларида спортнинг оммавийлигини янада оширишда талабалар ва профессор-ўқитувчилар ўртасида ўтказиладиган анъанавий спартакиадалар муҳим ўрин тутади. Бу тадбир спорт-соғломлаштириш байрами сифатида ўтказилиб, унда минглаб талабаларимиз, профессор-ўқитувчиларимиз иштирок этиб, ўз саломатликларини мустаҳкамламоқда.