Ta’lim jarayonini tashkil etishga nisbatan texnoloik yondoshuv - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maqolada talabalar maktabgacha ta’lim muassasalarida ta’ilm jarayonini shakillantirish o’qitish texnologiyalarining predmeti, nazariy asoslari mazmuni izohlab berilgan