OILADAGI O’ZARO MUNOSABATLAR SHAXS KAMOLOTINING OMILI SIFATIDA: OILADAGI O’ZARO MUNOSABATLAR SHAXS KAMOLOTINING OMILI SIFATIDA - Suyunova, Dildora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Har bir oilaning sog’lom bo’lishi, ularda ijobiy psixologik iqlimning hukm surishi, mana shu muhitda dunyoga kеlib shaxs sifatida shakillanib