BOLALARNI HAR TOMONLAMA RIVOJLANTIRISHDA IJODIY FAOLIYATNING AHAMIYATI. - Musurmonova, Ruxshona (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni ijodiy faoliyatga o’rgatishning ahamiyati to’g’risida fikr yurutilgan.