SPORT TAShKILOTLARIDA RAHBARLIK VA BOShQARISh - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2024)
Ushbu maqolada, hozirda sport tashkilotlarida rahbarlik qilishda nima larga e’tibor qaratishlari, zamonaviy rahbarlar qanday bo‘lishi, sport tashkilotlarini samarali boshqarishda rahbarlikning ahamiyati haqida yoritib berilgan