БЕРУНИЙНИНГСОҒЛОМ АВЛОД ТАРБИЯСИ ҲАҚИДАГИ ПСИХОЛОГИК ҚАРАШЛАРИ - O'tamuradova, Gulchexra (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Мазкур мақолада бугунги глобаллашув жараёнига хос Абу Райхон Берунийнинг соғлом авлодтарбияси ҳақидаги қарашларидан фойдаланган ҳолда ёшларда маънавий маданиятни ривожлантиришнинг ўрни ёритилган.