“MEN” KONSEPSIYASI INSONING O‘ZINI-O‘ZI ANGLASHI MASALALARI - Amonxonova, Yanglishxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada “Men” konsepsiyasi va insoning o‘zini-o‘zi anglashi masalalari hususida mulohazalar yuritilgan.Ushbu yo‘nalishdagi asosiy metodologik yondashuvlar tahlil qilingan.