KREATIVLIK VA TASHABBUSKORLIK - Asadova, Farzona (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolaning asosiy mazmuni kreativlik va tashabbuskorlikning mohiyati, uning qanday bosqichlarda namoyon bo‘lishi , qanday ususllarda rivojlanishi va har bir shaxsda kreativlik va tashabbuskorlikni yuzaga chiqarishda yuzaga keladigan muammolar haqida mulohazalar yuritilgan.