ILMIY VA INNOVATSION FAOLIYATNI TASHKIL ETISH VA UNING SAMARADORLIGINI OSHIRISH YО‘LLARI - Axmedova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbi maqola Oliy ta’lim muassasasida ilmiy va innovatsion faoliyatni tashkil etish va uni rivojlantirish muammolari o‘rganilgan.