SIFATLI TA’LIM TALABALAR NIGOHIDA - Botirov, Shonazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada XXI asr ko’nikmalari, yaratilayotgan innovatsiyalar, dunyoda innovatsiyada yetakchi bo’lgan davlatlar va bu sohada talabalarga berilayotgan e’tibor hamda ularning o’rni haqida qisqacha ma’lumotlar berib o’tilgan.