БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАР ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА МАЪНАВИЙ ҚАДРИЯТЛАРИМИЗНИНГ ЎРНИ - Axmedova, Nasiba; Валиева , Чарос (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Аннотация:Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчилар илмий дунёқарашини юксалтиришда маънавий қадриятларнинг таълим-тарбия жараёнидаги аҳамиятига бағишланган илмий назарий адабиётлар таҳлил қилинган. Бўлажак ўқитувчилар илмий дунёқарашини шакллантиришда мутафаккирларининг қарашлари ва таълим тарбия жараёнидаги ахамияти баён этилган.